Gå til hovedindhold

Dit barns faglige udvikling

På Ellevangskolen arbejder vi ud fra vores professionelle børnesyn. Det er baggrunden for alt, hvad der sker på skolen.

Kreativ og motorisk undervisning
 • Læs op

Indhold

  Vi udfordrer dit barn både fagligt og kreativt på alle de fagområder, vi underviser i, i SFO og i klub.

  Hver dag starter med læsning for alle skolens klasser - både fordi vi ved, at læsning er en grundlæggende færdighed, der skal trænes og udvikles gennem skoleforløbet, men også fordi det giver børnene en rolig start på dagen i fællesskaberne rundt omkring på skolen.

  Vi har en række fag- og traditionsdage i gennem et skoleår med et andet indhold end det daglige skema. Det kan være en fagdag i engelsk eller en rettighedsdag, hvor børnene arbejder med aktiviteter tilrettelagt af rettighedsrådet.

  Skolen er inddelt i 6 forskellige huse: med to årgange i hvert hus, hvilket giver overskuelighed og mindre sammenhænge i hverdagen, men også mulighed for at udnytte det større fællesskab i andre situationer.

  Ellevangskolen har både rettighedsråd og elevråd samt ugentlige klassemøder på alle årgange. Det er vigtigt for os, at børnene kender deres rettigheder i forhold til børnekonventionen, og at de har fora for medinddragelse og indflydelse.

  Der er i tidsrummet fra 2017 – 2019 gennemført mange efteruddannelsesforløb for lærere og pædagoger, så de er opdaterede på den nyeste viden i fagene. Skolen har også uddannet vejlederfunktioner på en række områder (læse-, lærings-, matematik-, naturfag-, IT-, bevægelses-vejleder), og der er afsat tid i skemaet, så lærere og pædagoger kan mødes i team både om klasser og fag.

  Sidst opdateret: 4. januar 2024